Psykologsamtal

JUST NU (2022) TAR JAG INTE EMOT PRIVATA PATIENTER.

Jag är utbildad psykolog sedan 1996 och har legitimation från Socialstyrelsen. Jag har arbetat med utredningar och med både individuell psykoterapi och gruppterapi, i alla besvärsnivåer från förebyggande till specialistvård och både för privata klienter och landstingspatienter. Jag arbetar utifrån evidensbaserade metoder inom Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jag ger främst psykologsamtal på svenska (skånska!) men kan stötta dig som vill prata engelska också.

Jag arbetar främst med stress, sömn, utmattning och lättare psykisk ohälsa

De problemområden jag arbetar med är:

  • stress
  • utmattningssyndrom
  • sömnbesvär, insomni
  • lättare besvär med nedstämdhet, oro eller ångest

Har du något annat besvär du önskar hjälp med, rekommenderar jag att du kontaktar en kollega till mig. Fråga på din vårdcentral/hälsocentral, eller sök duktiga psykologer du kan matchas med via privata förmedlare som Ahum eller digitala vårdgivare med landstingsavtal som Mindler, Kry, Doktor.se, Min Doktor och Doktor24.

Det är viktigt att du som har akuta eller allvarliga hälsoproblem får rätt vård – om du har det så vänd dig till din vårdcentral/hälsocentral, öppenvårdspsykiatrin eller ring 1177 vårdguiden för att få rådgivning om vart du kan vända dig. Ring alltid 112 om det är ett akut livshotande tillstånd.

Jag tar just nu endast emot digitalt, och kan erbjuda psykologsamtal över video till dig var du än är i trygga system med full säkerhet. Skicka ett e-postmeddelande till mig på adress kerstin(at)jeding.se om du är intresserad av psykologsamtal över digitala kanaler, så börjar vi med att prata om vad du önskar för stöd.

Varmt välkommen!

Boka in handledande psykologsamtal för chefer och HR! Vi träffas i ett videosamtal, klicka här för mer info.

Corona-oro bland personalen eller svårt att veta hur du stöttar vid hemarbete? Självklart stöttar jag dig gärna med hur du kan hålla kontakten med eller prata med dina medarbetare under Corona-tider när du håller ihop ditt team över digitala kanaler. Du och jag träffas digitalt på en tid vi bokar tillsammans.

Vill du hellre arbeta förebyggande? Ta kontakt med mig för till exempel föreläsningar och workshoppar!

Vill du köpa psykologsamtal för medarbetare? Ta kontakt med mig för offert på enstaka samtalskontakter eller paket med 3, 5 eller 8 samtal. Jag erbjuder just nu digitala videosamtal (genom säkra kanaler).