Kategorier
Slow blog

Bokcirkel om 29 sidor mot sömnbesvär startar nu

Läs och diskutera boken 29 sidor mot sömnbesvär med mej och med andra! Den 1 mars till och med den 3 april diskuterar vi ett kort kapitel i taget i ett webdiskussionsforum. Vi hoppas att du som är intresserad av sömn hittar till vår grupp!

Läs och diskutera boken 29 sidor mot sömnbesvär med mej och med andra!
Den 1 mars till och med den 3 april diskuterar vi ett kort kapitel i taget i ett webdiskussionsforum. Vi hoppas att du som är intresserad av sömn eller av att jobba självständigt för att förbättra din sömn utifrån övningarna i boken hittar till vår grupp!

Våra diskussioner kommer att handla om sömnkunskaperna i boken, och om övningarna som föreslås i boken. Det är inte en självhjälpsgrupp, även om den passar bra som forum att diskutera innehållet i och råden från boken medan du själv arbetar för att förändra din sömn.

Du kan få tag på boken på ditt bibliotek, i din bokhandel eller på adlibris.se (49kr inkl frakt); Kerstin Jeding, 29 sidor mot sömnbesvär, Albert Bonniers Förlag 2010, ISBN 9789100125356

För mer information och anmälan klicka här.

Sprid gärna information om bokcirkeln till alla du känner så att vi blir många som kan diskutera! Anmäl dig idag  så kan försnacket börja.

Den här gruppen är till just dej – varmt välkommen!

Länk till bokcirkeln om 29 sidor mot sömnbesvär (1 mars-3 april 2011): http://groups.yahoo.com/group/29sidor1103/